Cununie in aer liber

Experienta unica si memorabila

De ce sa alegeti cununie in aer liber la Potcoava Dunarii

Cadru Natural Uimitor

Locația noastră este amplasată în mijlocul naturii, oferind priveliști spectaculoase și liniște absolută. Peisajul cu verdeata luxuriantă și lacul strălucitor creează un decor natural pentru ceremonia dvs. de cununie.

Ritual Personalizat

Oferim posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al ceremoniei conform dorințelor dvs. Fie că doriți o ceremonie tradițională, sau un ritual nonconformist, suntem aici să vă ajutăm să vă transformați visul în realitate.

Bucătărie Gourmet

Vă invităm să vă bucurați de o experiență culinară extraordinară sub cerul liber. Meniul nostru gourmet preparat proaspăt și delicios este adaptat pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Decor Rustic și Eleganță Naturală

Decorăm locația cu elemente rustice și florale naturale pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. Detaliile minuțioase transformă spațiul într-un loc magic și romantic.

Activități pentru Oaspeți

Avem pregătite diverse activități pentru oaspeți, de la jocuri de echipă până la plimbări cu barca pe lac, pentru a asigura distracția și implicarea tuturor participanților.

Planificare Profesională

Echipa noastră de planificare evenimente este dedicată pentru a vă ajuta în fiecare etapă a organizării cununiei dvs. în aer liber. De la alegerea florilor până la coordonarea muzicii, suntem aici să ne asigurăm că totul este perfect.

Contactați-ne pentru a transforma visul dumneavoastra în realitate

Suntem entuziasmați să vă ajutăm să organizați o ceremonie de cununie în aer liber de neuitat. Pentru detalii suplimentare și pentru a discuta despre visele dumneavoastra, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de email de mai jos. Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să facem din ziua dumneavoastra ceva cu adevărat special!

Adresa: localitatea Suhaia, judetul Teleorman
Telefon: 0769 279 041
Email: contact@potcoavadunarii.ro

Potcoava Dunarii

Testiomoniale clienti

Roxana Maria
Roxana Maria
2023-07-15
O locație de vis! Un loc de relaxare și liniște! Recomand!
Marius Bulbuc
Marius Bulbuc
2023-07-15
Andreea Maria
Andreea Maria
2023-07-13
Terasa este minunata si ce o face minunata este pozitionarea unica: pe malul Dunarii, departe de zgomot si praf! Pentru noi a fost perfect, am vrut sa scapam de haosul din oras si am gasit acest loc perfect pentru relaxare. Am vazut si piscina, e chiar langa terasa, apa calda si foarte curata. Pentru o prima vizita am ramas cu o impresie foarte placuta!
Marian Panciu
Marian Panciu
2023-07-11
Servirea de foarte proastă calitate și piscina maxim de 10 persoane! Nu cumva sa ajungeți aici! O locație foarte proastă + drumul de 10 km prin câmp foarte prost! Nu se merita deloc!
Sindile Alin
Sindile Alin
2023-07-07
Roxana Capra
Roxana Capra
2023-07-05
Gabriel Serban
Gabriel Serban
2023-07-01
Locatie superba! Aer curat! #Dunăre!
Nicu CHEOSEA
Nicu CHEOSEA
2023-07-01
E superb. O locație de lux
Iuliana Plesa
Iuliana Plesa
2023-04-26
Cristi Guliman
Cristi Guliman
2023-03-16